Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Την ώρα που διέγραψαν 38 εκατ. Ευρώ από ευνοούμενο επιχειρηματία, έκοψαν το επίδομα του Κοσμήτορα της σχολής Ικάρων, για να εξοικονομήσουν μερικά ευρώ. Άξιοι!»

Την ώρα που διέγραψαν 38 εκατ. Ευρώ από ευνοούμενο επιχειρηματία.
Την ώρα που δημιουργούν συνεργεία υπερωριακής απασχόλησης στα γραφεία τους στα υπουργεία και πληρώνουν εκατ. Ευρώ σε κομματικούς ανθρώπους μηδενικών προσόντων ως συμβούλων με την πρόφαση της εξοικονόμησης λίγων χιλιάδων ευρώ ετησίως, ακυρώνουν τον θεσμό του Κοσμήτορα και του Διευθυντή Τομέα, της σχολής Ικάρων, αρνούμενοι το ελάχιστο επίδομα που χορηγείτο μέχρι χθες σε αυτούς που προετοιμάζουν τους αξιωματικούς των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατάφεραν και αυτό, να παραιτηθεί ο Κοσμήτορας της Σχολής Ικάρων Πέτρος Κωτσιόπουλος, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για υποβάθμιση των καθηγητών και των σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων.
Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την ντροπιαστική αυτή απόφαση υποβάθμισης των στρατιωτικών σχολών της χώρας μας και τους καλεί να κόψουν το όργιο σπατάλης, στο οποίο έχουν επιδοθεί αυτοί και οι ημέτεροι τους.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου