Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ, ΑΡΧΟΛΙΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΙ!!!!



Ματαιόδοξοι, αρχολίπαροι και εξουσιολάγνοι, ο Τσίπρας και συνεργάτες του στην κυβέρνηση και στη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθούν να εξαπατούν τους πολίτες με ψέματα, διαστρέφοντας την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι αυτή σήμερα στους δρόμους της πρωτεύουσας και των άλλων πόλεων της ελληνικής επικράτειας. Οι πολίτες διαμαρτύρονται και είναι βέβαιο ότι η κλίκα του Μαξίμου βυσσοδομεί για να παρουσιάσει μια άλλη εικόνα. Το πιο τρελό είναι ότι ο Τσίπρας έβαλε το κόμμα του να δηλώσει ότι συμμετέχει στη σημερινή απεργία!!!! Αυτό είναι η απόλυτη διαστροφή. 


Ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό, ο άνθρωπος που οδήγησε τη χώρα στο όνειδος της πλήρους απαξίωσης των πάντων, της φτώχειας και της δυστυχίας, που έχει εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς απόλυτης διαφθοράς μ’ ένα προσωποπαγές δημόσιο, διορίζοντας αδέρφια, ξαδέρφια, συζύγους, συντρόφους, γκόμενες και γκόμενους, αρνείται αυτό που όλοι βλέπουν και νιώθουν. Η χώρα βυθίζεται, οι πολίτες χάνουν τα δικαιώματά τους στη ζωή, οι θεσμοί απαξιώνονται, οι αξίες καθαιρούνται.  

Αυτοί οι σαλταδόροι της πολιτικής, που εξαπάτησαν τον λαό, υποσχόμενοι τον ουρανό με τα’ άστρα, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ανίκανοι, άσχετοι. Κι όταν βλέπω τον ελεεινό Τσακαλώτο, που είναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ της ελληνικής κυβέρνησης, να είναι φορτωμένος ένα κόκκινο σακίδιο και να προσέρχεται στο ξενοδοχείο για να διαπραγματευτεί αντί να πάνε οι εκπρόσωποι των θεσμών στο στρατηγείο του, νιώθω μια βαθιά απογοήτευση για την ηλιθιότητα που τους έχει καταλάβει όλους αυτούς του Συριζαίους. 

Δεν ξέρω κατά πόσο η ΑΠΕΡΓΙΑ θ’ αποδειχτεί πραγματικός κίνδυνος για τα αντιδημοκρατικά και αντιλαϊκά σχέδια των κυβερνώντων. Εκείνο που ξέρω είναι ότι η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ όχι μονάχα πρέπει να φύγει από την κυβερνητική εξουσία, αλλά και οι υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα της χώρας, «προεξάρχοντος» του Τσίπρα, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ κι αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει ο ΛΑΟΣ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

1 σχόλιο:

  1. Η πλάκα είναι ότι όταν ο ΓΑΠ είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" μετά τον στήσανε στον τοίχο και ακόμα το πιπιλίζουν σαν καραμέλα εναντίον του. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει τάξει "λαγούς με πετραχήλια" και έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, του δώσανε δεύτερη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή