Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Το ταξίδι του θιάσου των Υπουργών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην Σαουδική Αραβία, είναι ένα ακόμα ταξιδάκι αναψυχής στον μακρύ κατάλογο της κυβέρνησης των τουριστών»

Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακολουθώντας πιστά τα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων, οργανώνει αποτυχημένα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, δήθεν για προσέλκυση επενδύσεων και προώθηση του τουρισμού.
Θυμόμαστε όλοι τα ταξίδια προηγούμενων Υπουργών Κυβερνήσεων στην Κίνα, που διασφάλισαν κεφάλαια για τα κινέζικα ναυπηγεία, αφού κατάφεραν Έλληνες εφοπλιστές να παραγγέλλουν την κατασκευή πλοίων τους στην Κίνα και στην Τουρκία.

Τα ηνία παρέλαβε τον νέο κλιμάκιο Υπουργών τουριστών της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Με επικεφαλή τον πρόεδρο του καθεστώτος, επισκέφθηκαν την Σαουδική Αραβία για την προώθηση υποτιθέμενων επενδύσεων. Η Υπουργός Τουρισμού, μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες παράδοξες μορφές προσέλκυσης τουριστών για την χώρα μας.
Όπως και με τις συχνές της επισκέψεις στην Σαουδική Αραβία, ενδεδυμένη πάντα με την παραδοσιακή μαντήλα που καλύπτει το κεφάλι των γυναικών, καθώς Ως γνωστόν στην Σαουδική Αραβία, με νόμο, η γυναίκα είναι κατώτερο ον.
Δεν μπορεί να δουλέψει, να ταξιδέψει, κοντολογίς να κάνει οτιδήποτε, δίχως την έγκριση του νόμιμου κηδεμόνα της, ο οποίος – βάσει νόμου, επίσης- είναι συγγενής α’ βαθμού, δηλαδή πατέρας, σύζυγος, αδελφός ή γιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου