Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία που υποσχέθηκε

«ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ» Στήριξη στην πρόταση της κυβέρνησης εφόσον αυτή υπηρετεί τους πυλώνες που έχει θέσει η ΝΔ είναι αποφασισμένος να δώσει ο Ευάγγελος Μειμαράκης.
Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία που υποσχέθηκε
Eξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Ευάγγελος Μειμαράκης αναφέρθηκε στη μακρά ιστορική διαδρομή της ΝΔ η οποία και όπως είπε έχει αποδείξει ότι εκφράζει πάνω από όλα το συμφέρον των πολιτών.
Σύμφωνα με τον κ. Μειμαράκη αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό καθώς όπως είπε «χάσαμε χρόνο είς βάρος της ελληνικής οικονομίας και της χώρας».

Όπως δήλωσε η σημερινή κατάσταση είναι χειρότερη απ΄ότι ήταν πριν 10 μέρες, πολύ χειρότερη απ ΄ότι ήταν το Δεκέμβρη» και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση πως έχασε χρόνο. «Φτασαμε σε ένα σημείο να καλείται ο λαός μέσα από μια διχαστική διαδικασία να είμαστε στο και πεντε, με τράπεζες κλειστές, με τα ελλείμματα να επανέρχονται, οφείλουμε όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να ξαναβρούμε την ενότητα, την ψυχραιμία και να παροτρύνουμε την κυβέρνηση που έχει την ευθύνη να φέρει τη συμφωνία που υποσχέθηκε» δήλωσε ο κ. Μειμαράκης.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε πως ο Πρωθυπουργός έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό συμφωνία εντός 48 ωρών και ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει την παρέμβαση του ΕΛΚ ενώ θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις εφόσον αποδειχθεί ότι η συμφωνία υπηρετεί τους πυλώνες που έχει θέσει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου