Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΖΕΣ ΚΑΙ... ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΤΑΙ!!!!!

Δεν πιστεύω ότι υπήρξε προηγούμενη κυβέρνηση στη χώρα μας που να έχει κάνει μέσα σε περίπου τρεις μήνες τόσες διαψεύσεις, όσες αυτή η κυβέρνηση των μπεχλιβάνηδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Δεν υπάρχει δημοσίευμα ξένων εφημερίδων που να μην το διαψεύδουν ή να δηλώνουν ότι είναι ενταγμένο σ' ένα γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας κ.λπ.
Παράδειγμα και το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), όπου αναφέρεται ότι αξιωματούχοι της ευρωζώνης δήλωσαν πως τους προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε προτάσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας, με τον έναν από τους αξιωματούχους αυτούς να διατείνεται μάλιστα πως ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν «ταξιτζής».


Το υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή ο Βαρουφάκης, αντέδρασε, τονίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και υπονομεύει τη διαπραγμάτευση και την Ευρώπη. Το αν συμπεριφέρθηκε σαν «ταξιτζής», ο Έλληνας εκπρόσωπος είναι κάτι που εμείς οι Έλληνες είναι εύκολο να το καταλάβουμε, διότι αν κρίνουμε από την συμπεριφορά του υπουργού, δηλαδή του Βαρουφάκη, τότε οι ξένοι μάλλον έχουν δίκιο.

Δεν είναι σοκαρισμένοι μονάχα οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αλλά κι εμείς είμαστε σοκαρισμένοι με τον Βαρουφάκη, που δείχνει ο άνθρωπος ότι δεν πατάει στη γη. Καταρχήν δεν τον είδαμε να βρίσκεται στο γραφείο του. Ταξιδεύει συνεχώς δίνοντας διαλέξεις ή συνεντεύξεις ή κάνοντας δηλώσεις δεξιά κι αριστερά και κατόπιν αναλίσκεται σε διαψεύσεις ότι δήθεν παρανόησαν τα λόγια του ή δεν κατάλαβαν ή ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή!!!!!

Και το περίεργο είναι ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει πως οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του τον δουλεύουν!!!! Ή το λιγότερο κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ή δείχνουν το ελάχιστον της ευγένειάς τους. Διότι ο άνθρωπος όταν αρχίζει να μιλάει δεν λέει να σταματήσει. Αυτοθαυμάζεται, παίρνει πόζες κι έχει την εντύπωση ότι βρίσκεται σε κάποιο αμφιθέατρο και απευθύνεται σε φοιτητές και όχι σε πολιτικούς ή οικονομολόγους που ίσως να ξέρουν περισσότερα από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου