Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Τατσόπουλος: Αλέξη είσαι πρωθυπουργός, όχι φλούφλης γυμνασιόπαις, μη μας εκθέτεις

«Mεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα» αναφέρει για την κατάθεση στεφανιού στο Κρεμλίνο και τις δηλώσεις περί Ολοκληρωτισμού

Ένα μήνυμα-μάθημα ιστορίας προς τον Αλέξη Τσίπρα έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Ρωσία και την κατάθεση στεφανιού στο Κρεμλίνο.

  Ο κ. Τσίπρας στις δηλώσεις του ανέφερε ότι κατέθεσε το στεφάνι για όσους έδωσαν τη ζωή τους «για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός», κάτι που ενόχλησε τον κ. Τατσόπουλο.

Όπως τονίζει χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις όπως «μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα» εξηγεί στον πρωθυπουργό ότι ο σοβιετικός στρατός υπηρετούσε τον Ολοκληρωτισμό, το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Ζήτησε μάλιστα από τον πρωθυπουργό να μην μας εκθέτει με τέτοιου είδους δηλώσεις καθώς δεν είναι πλέον «φλούφλης γυμνασιόπαις», αλλά πρωθυπουργός.

Διαβάστε το μήνυμα του Τατσόπουλου:

«Αλέξη μου, μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να μάθεις Ιστορία από τον μέντορά σου τον Φλαμπουράρη, που έβγαλε τις προάλλες τους Πολωνούς συμμάχους με τους Ναζιστές, πρόκοψες -και, αλίμονο, τώρα πια, θα προκόψουμε κι εμείς μαζί σου. ΄Εγραψες σήμερα ότι κατέθεσες στεφάνι στο Κρεμλίνο "για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός". Μάλιστα. ΄Ακου αγόρι μου, μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις παίρνουν και τα διεθνή πρακτορεία και μας βγάζουν βούκινο σε όλο τον πλανήτη. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα σαλάτα μέσα στο κεφάλι σου. Ο σοβιετικός στρατός πολέμησε το Ναζισμό -και μάλιστα όχι από την αρχή, όχι από το 1939, τουναντίον, το 1939, μήνα Σεπτέμβριο, τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ και μοίρασαν σε δυο φέτες την Πολωνία του Φλαμπουράρη. Πολέμησε το Ναζισμό από το 1941, μήνα Ιούνιο -αυτό, δεν μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. Ο σοβιετικός στρατός έχυσε ποταμούς αίματος εναντίον του Ναζισμού. ΄Οχι όμως -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου- εναντίον του Ολοκληρωτισμού. Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό. Υπηρετούσε το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Είπαμε. Δεν είσαι κανένας φλούφλης γυμνασιόπαις πλέον να κάνεις κοπάνες από το μάθημα. Είσαι ο πρωθυπουργός. Και μας εκθέτεις, ρε φίλε. Μας εκθέτεις ανεπανόρθωτα. Με την αγάπη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου