Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μυστική σύσκεψη της «Λέσχης της Ουάσιγκτον» - Δεν προσκλήθηκε ο Βαρουφάκης - Ενοχλημένο το υπ. Οικονομικών

  • ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΝΕΑ
Μυστική σύσκεψη της «Λέσχης της Ουάσιγκτον» - Δεν προσκλήθηκε ο Βαρουφάκης - Ενοχλημένο το υπ. Οικονομικών
Μια περίεργη συνάντηση που δημιουργεί προβληματισμό, έγιεν στη Λέσχη της Ουάσιγκτον την περασμένη Παρασκευή, με εννέα να είναι οι συμμετέχοντες σε αυτή.
Στη μυστική συνάντηση παραβρέθηκαν η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισλεμπλουμ, o υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, o υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, o υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Πιερ Κάρλο Παντοάν και o υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς Ντε Γκίντος, οι εκπρόσωποι της Κομισιόν, ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί και ο αντιπρόεδρος για οικονομικά θέματα Βάλντις Ντομπρόφσκις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Μega, στη σύσκεψη δεν κλήθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
«Εάν βρέθηκαν, καλώς βρέθηκαν, μήπως και αποφασίσουν μια κοινή γραμμή απέναντι στην Ελλάδα. Διότι, βασικός λόγος καθυστέρησης της διαπραγμάτευσης είναι η απουσία κοινής γραμμής», σχολίασαν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με δημοσιεύματα και αναφορές περί μυστικών συναντήσεων των εκπροσώπων των θεσμών, χωρίς την παρουσία της Ελλάδας, στην Ουάσινγκτον και τη Ρίγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου