Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σάλος με καταγγελία κατά της Κωνσταντοπούλου - Τσακώθηκε με υπάλληλο βενζινάδικου

Μια επώνυμη καταγγελία που προκαλεί αίσθηση αλλά και πολλά ερωτηματικά, είναι αυτή που αφορά την Πρόεδρο της Βουλή, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook από την κ. Βάλια Παναγιωτίδου, η Πρόεδος έβρισε και απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου επειδή αυτός αρνήθηκε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της. Σύμφωνα με την καταγγελία, τη Δευτέρα του Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού, η κ. Κωνσταντοπούλου απείλησε τον υπάλληλο του βενζινάδικου με απόλυση γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της. Φέρεται να του ζήτησε τα στοιχεία του και το τηλέφωνο του αφεντικού του για να ζητήσει να τον απολύσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον υπάλληλο, έγινε ο εξής διάλογος:
«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε σύμφωνα με αυτόπτες στον υπάλληλο.
«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση.
«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής.
«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Ερχεσαι δυό φορές το χρόνο εδώ και το παίζεις αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;»
"Έπαθα σοκ, την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα", ανέφερε στο Facebook η κα Παναγιωτίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου