Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Ναι» μεν αλλά, από 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

  • Ψήφισαν ναι «μόνο και μόνο για να μη δώσουν αφορμές για να αξιοποιηθεί η στάση τους προκειμένου να τεθεί ζήτημα δεδηλωμένης στην κυβέρνηση»
 «Ναι» μεν αλλά, από 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
 
Στήριξη με αστερίσκους δίνουν στην κυβέρνηση 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (μεταξύ των οποίων και δύο αναπληρωτές υπουργοί) που υπερψήφισαν την εξουσιοδότηση προς την κυβέρνηση.

Με δήλωσή τους τονίζουν, ότι «η πρόταση συνιστά άλλο ένα πρόγραμμα λιτότητας, απορρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων, το οποίο όχι μόνο δεν πρόκειται να δώσει απαντήσεις στα αγωνιώδη και τραγικά οικονομικοκοινωνικά προβλήματα της χώρας, αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών, αλλά και θα επιδεινώσει τις υφεσιακές τάσεις στην οικονομία και θα καταστήσει ακόμα πιο δυσοίωνο το μέλλον της χώρας».

Σημειώνουν ότι «η πρόταση δεν έπρεπε να ψηφιστεί από τη Βουλή» και υποστηρίζουν πως την ψήφισαν «μόνο και μόνο για να μη δώσουν αφορμές για να αξιοποιηθεί η στάση τους προκειμένου να τεθεί ζήτημα δεδηλωμένης στην κυβέρνηση».

Τη δήλωση υπογράφουν η Λίτσα Αμανατίδου, ο Κώστας Δελημήτρος, ο Ζήσης Ζάννας, ο Γιάννης Ζερδελής, ο Κώστας Ήσυχος (αν. υπουργός Αμυνας), ο Ηλίας Ιωαννίδης, ο Ηλίας Καματερός, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, ο Θωμάς Κώτσιας, η Ευγενία Ουζουνίδου, ο Αθανάσιος Πετράκος, ο Στέφανος Σαμοΐλης, η Αλεξάνδρα Τσανάκα, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο Νίκος Χουντής (αν. υπουργός Εξωτερικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου