Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Λοβέρδος: Να κληθεί στην Εξεταστική για τα Μνημόνια ο Βαρουφάκης

Λοβέρδος: Να κληθεί στην Εξεταστική για τα Μνημόνια ο Βαρουφάκης

Να κληθεί ενώπιον εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με τον τρόπο, που άσκησε τα υπουργικά καθήκοντά του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, Δημήτρη Βίτσα, ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει ότι «οι σημερινές δηλώσεις του πρ.Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουϕάκη για την περί Grexit εισήγησή του στον κ.Πρωθυπουργό μετά το αποτέλεσμα του Δημοψηϕίσματος, θέτουν ευθέως και αβίαστα θέματα σχετικά με τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντά του σε σχέση με το μείζον θέμα της ύπαρξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και όχι μόνο(βλ.συνέντευξη Γ.Β. σε αμερικανικό περιοδικό  Newstatesman)».

«Είναι προϕανές κύριε Πρόεδρε, πως ενόψει των συγκλονιστικών εξελίξεων που αϕορούν τη χώρα και τους πολίτες και των θυσιών που αυτοί θα υποβληθούν προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην EZ, είναι απολύτως αναγκαία η πρόσκληση του κ.Βαρουϕάκη στην εξεταστική επιτροπή που εξετάζει την "αντιμετώπιση της δραματικής κρίσης μέσω της πολιτικής των μνημονίων"», υπογραμμίζει ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου