Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Βαρουφάκης ενήργησε με δόλο»

Η βουλευτής της ΝΔ προτείνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα
 Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Βαρουφάκης ενήργησε με δόλο»



 «Μοιραίο άνθρωπο, που δούλεψε με δόλο!». Με αυτό τον τρόπο χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη η πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Mega Channel.
«Ο Βαρουφάκης, ο μοιραίος άνθρωπος όλο αυτό το διάστημα, δούλεψε με δόλο και αυτό θα του καταλογισθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Μιλάω για πολιτικό δόλο, ενέπαιξε τον ελληνικό λαό, την Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, το Κοινοβούλιο και τους εταίρους.

»Αποψη συντριπτικής πλειοψηφίας των 300 είναι ότι ο κ.Βαρουφάκης είναι ένας άνθρωπος του οποίου ο ρόλος είναι εξαιρετικά ύποπτος» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στην ίδια συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη πρότεινε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να εφαρμοστεί η συμφωνία που επετεύχθη με τους εταίρους. Σημείωσε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την όποια κυβέρνηση προκύψει, ψηφίζοντας υπέρ της συμφωνίας.

«Ο κ. Τσίπρας έκανε το καλύτερο δυνατόν υπό τις συνθήκες υπό τις οποίες πήγε. Αυτή είναι η στιγμή της συσπείρωσης», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη των κινήσεων, από τη ΝΔ έχει υποστήριξη στην υλοποίηση, θα ψηφίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου