Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Γεροβασίλη: «Πιθανώς να είναι αναπόφευκτο το διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ»

Γεροβασίλη: «Πιθανώς να είναι αναπόφευκτο το διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, πιθανώς το διαζύγιο να είναι αναπόφευκτο, αλλά πρέπει να γίνει ευρύς διάλογος» παραδέχθηκε η Ολγα Γεροβασίλη. Λίγες μόλις ώρες μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά των διαφωνούντων (Βαρουφάκη, Λαφαζάνη κ.λπ.) μέσω διαρροών από συνεργάτες του.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε:
«Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, δυο διαφορετικές πολιτικές τάσεις, οι οποίες όμως δεν είναι καινούργιο, ήταν από πάντα, δημιουργείται ένα πάρα πολύ συγκεκριμένο θέμα, επομένως μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως προβλέπεται και όπως αρμόζει και στον ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί η διαδικασία προκειμένου να συζητηθούν όλα αυτά τα ζητήματα σε μια συλλογική διαδικασία».

Παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι "πιθανόν" το διαζύγιο να είναι αναπόφευκτο "αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσω".
«Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα με ένα σκέτο όχι χωρίς να αντιπροτείνεται μια πρόταση που να είναι εφικτή και υλοποιήσιμη" προφανώς "δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό», συμπλήρωσε.
Ωστόσο, η κυβερνητική εκπρόσωπος, προέβλεψε ότι η σημερινή ψηφοφορία θα είναι καλύτερη για την κυβέρνηση. «Σε αυτήν την ψηφοφορία τα πράγματα είναι καλύτερα. Η στήριξη στην κυβέρνηση δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη» είπε. Ενώ απέκλεισε και πάλι ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών: «Οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες αυτή τη χρονική στιγμή, προέχει να επιστρέψει η χώρα σε μια σχετική κανονικότητα» επεσήμανε η κ.Γεροβασίλη.
Ερωτηθείσα για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι δεν είμαι εκείνη που θα κάνει συστάσεις για το ποιος θα αναλάβει πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας ότι πρέπει το θέμα να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου