Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Καμμένος: Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση

  • «Φοβάμαι τον εθνικό διχασμό»
Καμμένος: Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση στην ολομέλεια του σχεδίου νόμου «Για τη διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM)»// Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΛ .(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ )
Δύο προϋποθέσεις για την συνυπογραφή της τελικής συμφωνίας έθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα «σκληρά μέτρα», όπως ο ίδιος τα χαρακτήρισε, που συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για την διαπραγμάτευση. Ο κ. Καμμένος ζήτησε στο τελικό κείμενο σαφή αναφορά στη διαγραφή του χρέους, ή στην έμμεση διαγραφή του χρέους μέσω της επιμήκυνσης, καθώς και σε αναπτυξιακό πακέτο μέτρων. «Αν δεχθούν οι αγρότες τόση βαριά φορολογία, είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί προϋπόθεση η σαφής αναγραφή του θέματος τους χρέους και του αναπτυξιακού πακέτου» είπε χαρακτηριστικά.

« Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση. Στο υπουργείο Άμυνας λένε ότι η συνθηκολόγηση είναι πολύ ηπιότερη της παραδόσεως. Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι δεν φοβάμαι το Grexit, φοβάμαι τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο σπαραγμό. Αν εκτελέσουν τις απειλές που μας έχουν εξαπολύσει, φοβάμαι ότι δεν θα το αντέξει ο ελληνικός λαός.

» Οι Ασιάτες μπορεί να μην χαμογελούν ποτέ αλλά εδώ κλαίει ο ελληνικός λαός. Εξαθλιώνουμε αγρότες, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, αυτός ο λαός δεν χαμογελά με αυτή τη συνθηκολόγηση» συμπλήρωσε, κάνοντας παράλληλα λόγο για «σκληρό πόλεμο» που δέχτηκε η κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε ως «τιτάνια» την προσπάθεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Πάμε ενάντια στην συνείδησή μας και την λαϊκή εντολή για να μην αιματοκυλήσουμε την Ελλάδα. Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά για να μην παραδώσουμε την χώρα στους εκτροφείς της διαπλοκής, στο τέρας της διαπλοκής των νταβατζήδων» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου