Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Σφοδρή επίθεση Βέμπερ στον Τσίπρα


Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στο Ευρωκοινοβούλιο.
Αναφερόμενος στα συγχαρητήρια που έλαβε ο κ. Τσίπρας από Λατινοαμερικανούς ηγέτες είπε: «Συναγελάζεσθε με λάθος φίλους», ενώ τον κατηγόρησε ότι « έχει δώσει ψεύτικες υποσχέσεις στους Ελληνες. «Ειπατε ότι θα ανοίξετε τις τράπεζες, πού είναι οι ανοιχτές τράπεζες κ. Τσίπρα;», ρώτησε.«Να κοιτάτε και την αξιοπρέπεια των άλλων Ευρωπαίων» είπε. «Ξέρετε πώς ζουν οι Βούλγαροι; Η Ελλάδα δεν δέχεται περικοπές.
Αραγε σκέφτεστε αυτούς τους ανθρώπους; Η Λετονία υπέστη οικονομική καταστροφή αλλά δεν έκανε δημοψήφισμα, τακτοποίησε τα οικονομικά της. Εσεις καταθέσατε καταστροφικό προυπολογισμό. Τι απαντάτε στους λαούς της Ευρώπης που έχουν κατώτατους μισθούς από την Ελλάδα;», είπε ο Βέμπερ προς τον πρωθυπουργό.Με την ολοκλήρωση της ομιλίας Βέμπερ επικράτησε χάος στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς άλλοι χειροκροτούσαν και άλλοι γιουχάιζαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου