Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Συμφωνία ή Grexit

  • ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ 48 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 
Η τύχη της χώρας κρίνεται εντός 48 ωρών μετά το χθεσινό τελεσίγραφο των Ευρωπαίων για την άμεση κατάθεση πακέτου προτάσεων της Αθήνας, ώστε να επιτευχθεί διετής συμφωνία και να αποτραπεί την ύστατη ώρα η έξοδος από το ευρώ. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες και ο πρόεδρος της Κομισιόν ξεκαθάρισαν πως αν δεν επέλθει συμβιβασμός την Κυριακή, η Σύνοδος Κορυφής θα λάβει αποφάσεις για το λεγόμενο «μαύρο σενάριο».
Συμφωνία 'ή Grexit
Το ξεκάθαρο τελεσίγραφο για συμφωνία ή Grexit μέχρι την προσεχή Κυριακή και με διορία προς την ελληνική κυβέρνηση να καταθέσει νωρίτερα συγκεκριμένες προτάσεις για ένα νέο διετές πρόγραμμα περιέγραψαν λεπτομερώς οι εταίροι της Ευρωζώνης μετά το φινάλε της χθεσινοβραδινής Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ακολουθούν χωρίς αμφιβολία ελάχιστες δραματικές ώρες για τη χώρα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση πρέπει αφενός σήμερα να υποβάλει αίτημα για το τρίτο πρόγραμμα και με ενδεχόμενη προ-ρύθμιση 40 ημερών, ώστε να υπάρξει ο χρόνος για την αποτύπωση της μεγάλης εικόνας, και αφετέρου να προετοιμάσει ευρεία ατζέντα προαπαιτούμενων δράσεων και μεταρρυθμίσεων με διετή ορίζοντα εφαρμογής.
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του Εθνους

  • Διαβάστε ακόμη:
Καταθέσαμε τις προτάσεις μας. Η διαδικασία θα είναι ταχύτατη
Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατά την έξοδό του από τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης
Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατά την έξοδό του από τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης
Καμία αλλαγή στις θέσεις της Μέρκελ
Η διαφωνία Ολάντ - Μέρκελ για τη λύση
Τηλεκεραυνοί από τον Ομπάμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου