Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Γεννηματά: Επιτακτική η ισότιμη παρουσία της Ελλάδας σε ΕΕ και ευρώ

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ 
Η κυβέρνηση δεν έχει εντολή για ρήξη και είναι επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί άμεσα η οικονομική και κοινωνική ζωή στη χώρα χωρίς άλλη καθυστέρηση, είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
Γεννηματά: Επιτακτική η ισότιμη παρουσία της Ελλάδας σε ΕΕ και ευρώ
Κατά την έξοδό της από το Μέγαρο Μαξίμου η Φώφη Γεννηματά είπε στους δημοσιογράφους ότι η πρωτοβουλία της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ήρθε στο «και πέντε», με τις τράπεζες κλειστές, χωρίς ρευστότητα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς προστασία και με την κοινωνία να ζει δραματικές καταστάσεις.

Αν η συνάντηση αυτή είχε έρθει νωρίτερα όπως είχαμε ζητήσει πολλές φορές, θα είχαμε αποφύγει πολλά από αυτά που ζούμε σήμερα, υποστήριξε η κ.Γεννηματά.
Σε κάθε περίπτωση είναι σήμερα επιτακτική η ανάγκη της συνέχισης των διαπραγματεύσεων με ευθύνη της κυβέρνησης, για εξεύρεση λύσης με μία βιώσιμη συμφωνία που θα διασφαλίζει την ισότιμη παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ, συνέχισε η κ.Γεννηματά.
Είναι επιτακτική η άμεση αποκατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, η άμεση αποκατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης χωρίς άλλη καθυστέρηση καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Η κυβέρνηση δεν έχει εντολή για ρήξη, ο λαός πρέπει να δικαιωθεί για τις προσπάθειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου