Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ!!!!

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ως Πόντιος Πιλάτος επιχειρεί να κάνει συνένοχο στα λάθη του και τον Ελληνικό Λαό. Υπέκλεψε τις ψήφους του λαού για να κυβερνήσει, με ψέματα και υποσχέσεις που δεν μπορεί να εκπληρώσει. Γνώριζε πολύ καλά την κατάσταση και τις θέσεις των δανειστών και υποσχέθηκε ότι θα κάνει σκληρή διαπραγμάτευση.  Ηταν προετοιμασμένος από την αρχή να κρατήσει αυτή την αρνητική στάση και ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!!! Ροκάνισε τον χρόνο για να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Αποδείχτηκε ότι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣκαι ΔΕΙΛΟΣ γιατί δεν τόλμησε να φορτωθεί τις ευθύνες του ως πρωθυπουργός.

Δεν στήριξε κάποτε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για το δημοψήφισμα κι έρχεται τώρα να παραδώσει μαθήματα πατριωτισμού και αξιοπρέπειας.
Ποιος; Ο Τσίπρας ένας ανίκανος πολιτικός που στήριξε την επικράτησή του στα λαϊκίστικα κηρύγματά του και στο μοίρασμα επιταγών χωρίς αντίκρισμα.
Τώρα με το διάγγελμά του στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τον ελληνικό λαό πουλώντας πατριωτισμό.
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να βγάλουν την Ελλάδα από την ευρωπαϊκή οικογένεια και φυσικά από την Ευρωζώνη.
Τα μεγάλα και εθνοπατριωτικά λόγια του κρύβουν τον τυχοδιωκτισμό ενός κόμματος που δεν είναι μεγαλύτερο από το 3%, και που με τα ΨΕΜΑΤΑ σπέρνει τον διχασμό για να υλοποιήσει τα άνομα σχέδιά του.
Οδηγεί τον ελληνικό λαό μακριά από την Ευρώπη και επειδή δεν ήταν σε θέση να διαπραγματευτεί μας δείχνει ως... εχθρούς τον Γιούνκερ, τον Ντάισελμπλουμ, τον Ολάντ, τον Ντράγκι, την Λαγκάρντ, την Μέρκελ που ο Τσίπρας χαριεντίζονταν μαζί της και ξεκαρδιζόταν στα γέλια με τα αστεία της.
ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ είναι ο Τσίπρας, οι Συριζαίοι και οι ψεκασμένοι του ακροδεξιού Καμμένου και πρέπει ο ελληνικός λαός να βουλώσει τ' αυτιά του στα λόγια τους και να σκεφτεί επιτέλους ώριμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου