Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!!!!!!


Δεν είναι μικρό πράγμα όλος αυτός ο συρφετός των εν πολλοίς ανεπάγγελτων που κινούνταν στα κοσμικά σαλόνια και διακινούσαν το σαρκίο τους, βαυκαλιζόμενοι ότι αποτελούν την αφρόκρεμα των γραμμάτων και των τεχνών, να καταλαμβάνει υπουργικές καρέκλες, προεδρικές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς, θέσεις συμβούλων και παρασυμβούλων... Είναι αλήθεια [γι' αυτούς] ότι κρατούν την μεγάλη κουτάλα του [όποιου] προϋπολογισμού, έχουν τον πρώτο λόγο στην ελληνική κοινωνία, διαθέτουν μετά την ανασύσταση της ΕΡΤ τόσα κανάλια στη διάθεσή τους για να λένε ό,τι θέλουν, και φυσικά το πιο εύκολο είναι να πολιτικολογούν ασυστόλως.

Είναι δάσκαλοι των υποσχέσεων, της διαστροφής, των ψεμάτων, της καπηλείας των ιδεών και των αξιών, της υποκρισίας, της σοφιστείας, της κακίας, της αλαζονείας, της παλαιοκομματικής ρητορείας [βλέπε Ξυδάκης, Φίλης, Στρατούλης, Βούτσης, Λαφαζάνης, Μπαλάφας, Βαρουφάκης, Φλαμπουράρης, Κωνσταντοπούλου κ.ά.]...
Κι επειδή τους δόθηκε η ευκαιρία, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν από την εξουσία. Σιγά μην σκάσουν που δεν εφαρμόζεται κι ούτε πρόκειται να εφαρμοστεί το περιβόητο πρόγραμμα που εξαγγέλθηκε στη Θεσσαλονίκη!!!!!

Ακολουθούν κατά γράμμα το παράδειγμα του Σαμαρά που μας είχε φλομώσει με τα Ζάππειά του, τα οποία ξεχάστηκαν εν μια νυκτί, μόλις έγινε πρωθυπουργός. Έτσι και ο τωρινός πρωθυπουργός, ο Τσίπρας, έχει γραπωθεί από την πρωθυπουργική καρέκλα και δύσκολα θα την αφήσει. Δεν πιστεύω ότι διακρίνεται από αγαθές προθέσεις ένας άνθρωπος που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του [ας μας δείξει ένα κτίσμα σε οποιοδήποτε μέρος της ελληνικής επικράτειας, που αυτός κατασκεύασε ως μηχανικός], που δεν ξέρει πώς βγαίνει το ψωμί, που έχει κάνει τόσες κωλοτούμπες όσες δεν έχουν γίνει ποτέ από άλλους πολιτικούς, που έχει απαξιώσει όλους τους πολιτικούς αντιπάλους του, που βρίζει την αντιπολίτευση και μετά ζητεί την υποστήριξή της, που χαρακτηρίζει τους δανειστές εκβιαστές, εγκληματίες, τοκογλύφους και μετά πάει και τους παρακαλάει να υποκύψουν στις δικές του απαιτήσεις, που "διαπραγματεύεται" χωρίς να γνωρίζει οικονομία και να παραβλέπει τους κανόνες της διπλωματίας, που κάνει τον πονηρό στους Ευρωπαίους εταίρους και μπλοφάρει συνεχώς νομίζοντας ότι θα τους τουμπάρει ενώ αυτοί ήδη τον έχουν πάρει χαμπάρι!!!! Πρόκειται, δηλαδή, για το χειρότερο είδος πολιτικού που πέρασε ποτέ από την χώρα.

Το δυστύχημα είναι για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία που θα την φέρουν πίσω πολλές δεκαετίες. Έχουν ήδη αρχίσει να χώνονται παντού και να απλώνεται το πνεύμα του συριζαίικου τυχοδιωκτισμού. Είναι σαν το δηλητήριο που χρειάζεται αντίδοτο για να εξουδετερωθεί. Και ποιο είναι το αντίδοτο;; Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, αλλά μπορεί να υπάρξει, όχι όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η αθλιότητα που έχει διαχυθεί στην κοινωνία μας θα εξαφανιστεί. Θα μας κατατρώει τα σπλάχνα, θα δηλητηριάζει την καθημερινότητά μας. Οι Συριζαίοι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και με διάφορα ψέματα και σοφιστείες θα τον ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό.

Τι μας απομένει;;; Όχι, πάντως, να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου