Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αντ. Σαμαράς: Να ακυρώσει αμέσως, το χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα ο Αλ. Τσίπρας

Αντ. Σαμαράς: Να ακυρώσει αμέσως, το χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα ο Αλ. Τσίπρας


Να ακυρώσει αμέσως, το χωρίς πια περιεχόμενο, παρωδία, κάλεσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Κυριακής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, λίγη ώρα μετά την απόφαση για το κλείσιμο των τραπεζών και του ελέγχου στην κίνηση κεφαλαίων. Σε μια χρονική στιγμή που το κλίμα αρχίζει και πολώνεται, μεταξύ των υποστηρικτών του «ναι» και του «όχι» και στη σκιά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το δημοψήφισμα, που θεωρείται από τη ΝΔ θεσμικό ολίσθημα, ο τέως Πρωθυπουργός απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση – μήνυμα στον κ. Τσίπρα να πάρει πίσω την απόφασή του. Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού κάλεσε τον ελληνικό λαό να παραμείνει ψύχραιμος και ενωμένος, δήλωσε: «Καλώ και τον κ. Τσίπρα να ακυρώσει αμέσως το χωρίς πια περιεχόμενο δημοψήφισμα – παρωδία. Γνωρίζει ότι είναι πρωτίστως τα δικά του λάθη που τον υποχρέωσαν ακόμα και στο κλείσιμο των τραπεζών».
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η πατρίδα μας πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης και στο ευρώ και πως οφείλει ο Πρωθυπουργός να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις. 
«Αν δεν μπορεί ο ίδιος, ας τολμήσει τη μεγάλη εθνική συνεννόηση. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη χώρα και να επιστρέψει η Ελπίδα στους Έλληνες» σημείωσε ο κ. Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου