Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ν.Δ.: Ο Κουρουμπλής στελεχώνει την Δημόσια Υγεία με κομματικούς του φίλους

Την απόφαση του υπουργού Υγείας, Π. Κουρμπλή να καταργήσει όλους τους διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων σχολίασε καυστικά η Νέα Δημοκρατία.
Η παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή της αναφέρει αρχικά πως «ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής προφανώς αισθανόμενος ότι επέλυσε τα μεγάλα προβλήματα της Υγείας, προχωρά σε μια μεγάλη διαφορετική τομή!!

Καταργεί όλους τους εν ενεργεία διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων στην Ελλάδα, που επελέγησαν με αξιοκρατικά κριτήρια,  προκειμένου να τους αντικαταστήσει με κομματικούς του φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας τους συλλήβδην ως παρακωλύοντες την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων».
«Ενώ, ταυτόχρονα», συνεχίζεται στην ανακοίνωση «θέτει και διετή προθεσμία για τη δημιουργία αξιοκρατικού συστήματος επιλογής διοικητών και μεταφέρει στον Ελληνικό λαό το κόστος αποζημίωσής τους».
Καταλήγοντας η ΝΔ εξαπολύει προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Υγείας: «Ο κ. Κουρουμπλής αναδεικνύεται ο υπουργός της φαυλότητας και της αναξιοκρατίας,  πρωταγωνιστής της σύστασης του κομματικού και πελατειακού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου