Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο Δραγασάκης διαψεύδει τον εαυτό του για το δημοψήφισμα

  • Τι έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο Δραγασάκης διαψεύδει τον εαυτό του για το δημοψήφισμα

Τονίζει πως ποτέ δεν ειπώθηκε ότι «η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μη γίνει το δημοψήφισμα» ή ότι είναι «ανοικτό να ακυρωθεί το δημοψήφισμα»

Τον ίδιο του τον εαυτό διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter υποστηρίζει ότι δεν άφησε ποτέ «παράθυρο» περί ματαίωσης του δημοψηφίσματος.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ, ο κ. Δραγασάκης τονίζει μέσα από αναρτήσεις του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ότι ποτέ δεν ειπώθηκε πως «η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μη γίνει το δημοψήφισμα» ή ότι είναι «ανοικτό να ακυρωθεί το δημοψήφισμα».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει τώρα πως το δημοψήφισμα προκηρύχθηκε για να επιτευχθεί συμφωνία με συγκεκριμένα κριτήρια
 
Νωρίτερα την Τρίτη και ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχει ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ματαιώσει το δημοψήφισμα, ο κ. Δραγασάκης είχε πει πως πρόκειται για ένα πολιτικό θέμα και ότι μπορεί η κυβέρνηση που το προκήρυξε να αποφασίσει κάτι διαφορετικό.

«Είναι πολιτικό θέμα, μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό η κυβέρνηση, το κάναμε για να επιτύχουμε συμφωνία» δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση», είχε αναφέρει  χαρακτηριστικά.
Τα tweet του Γιάννη Δραγασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου