Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. Καραγκούνης: «H κυβέρνηση παγίδευσε τη χώρα»

Καραγκούνης: «H κυβέρνηση παγίδευσε τη χώρα»

Eπίθεση στην κυβέρνηση ότι οδηγεί την ελληνική οικονομία σε νέα ύφεση εξαπέλυσε η ΝΔ, κάνοντας λόγο για μία πολύ κακή συμφωνία.
Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κώστας Καραγκούνης, χαρακτηρίζει θετικό το γεγονός ότι «για πρώτη φορά διαπραγματεύεται επί της ουσίας η κυβέρνηση, δηλαδή με αριθμούς και στοιχεία» καθώς «ανοίγει πιθανότητα συμφωνίας, χωρίς την οποία η χώρα καταστρέφεται». Την ίδια ώρα, όμως, επισημαίνει πως αυτό είναι και θλιβερό, «γιατί χάθηκαν πέντε μήνες με ψέματα και ο λογαριασμός που θα πληρώσει η χώρα ανέβηκε σε δυσθεώρητα ύψη».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη, η ΝΔ θα κρίνει τη συμφωνία όταν αυτή υπάρξει, όμως, τονίζει πως η «τραγική αλήθεια είναι ότι για στόχο πολύ μικρότερο, η κυβέρνηση προτείνει οκταπλάσια μέτρα από όσα διαπραγματευόταν η προηγούμενη κυβέρνηση και αντικαθιστά μεταρρυθμίσεις με φοροκαταιγίδα, διαλύοντας την ιδιωτική οικονομία υπέρ του μεγάλου κράτους».
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπογραμμίζει ότι «τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση οδηγούν σε νέα ύφεση» καθώς «έχουμε, ήδη, επιστρέψει στην αύξηση της ανεργίας και στα ελλείμματα». «Παγίδευσαν τη χώρα στο δίλλημα ανάμεσα σε μία πολύ χειρότερη συμφωνία και στην καταστροφή της ρήξης. Και δεν έχουν το θάρρος να ζητήσουν ούτε μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό» καταλήγει ο κ. Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου