Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ραχήλ Μακρή: Διαφωνώ με την ελληνική πρόταση, δεν θα την ψηφίσω

Ραδιοφωνική συνέντευξη
Ραχήλ Μακρή: Διαφωνώ με την ελληνική πρόταση, δεν θα την ψηφίσω

Η βουλευτής υποστήριξε πως έχει ενημερωθεί από τραπεζικά στελέχη ότι έχει δοθεί σιωπηρά η δυνατότητα σε μεγαλοκαταθέτες να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό με κάποια προμήθεια 

Τη διαφωνία της με την πρόταση την ελληνικής κυβέρνησης εξέφρασε η Ραχήλ Μακρή τονίζοντας ότι είναι αντίθετη με πολλά σημεία της πρότασης των 47 σελίδων τα οποία και δεν θα ψηφίσει αν φτάσουν στη Βουλή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στα «Παραπολιτικά» πως η αύξηση του ΦΠΑ την βρίσκει κάθετα αντίθετη αφού όπως ανέφερε μπορεί να πρόκειται για μία μικρή αύξηση ωστόσο οι πολίτες έχουν χάσει πια την αγοραστική τους δύναμη.

Μάλιστα, η Ραχήλ Μακρή σχολιάζοντας την μεγάλη εκροή καταθέσεων των τελευταίων μηνών ανέφερε πως η ίδια έχει ενημερωθεί από τραπεζικά στελέχη πως έχει δοθεί σιωπηρά η δυνατότητα σε μεγαλοκαταθέτες να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό με κάποια προμήθεια.

Ακόμη εξέφρασε τη διαφωνία της με τις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών και τέλος δεν δίστασε να επιτεθεί στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη λέγοντας ότι μένει κατάπληκτη με το μένος της ηγεσίας του υπουργείου αλλά και με την προσπάθεια για υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της Προέδρου της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου