Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα τη Δευτέρα

  • «Τελευταία ευκαιρία»
Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα τη Δευτέρα
Δεδομένου του αποτελέσματος του Eurogroup, η Ελλάδα πρέπει επειγοντώς στο ανώτατοο πολιτικό επίπεδο, ανέφεραν οι αξιωματούχοι   
Έκτακτη συνάντηση των αρχηγών των κυβερνήσεων των χωρών της Ευρωζώνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, μετά το αδιέξοδο στο Eurogroup για το ελληνικό ζήτημα. «Αποφάσισα να συγκαλέσω Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης την Δευτέρα 22α Ιουνίου στις 19:00. Είναι η ώρα να συζητήσουμε κατεπειγόντως για την κατάσταση της Ελλάδας στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο», ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.



«Δεδομένου του αποτελέσματος του Eurogroup, είναι ώρα να συζητηθεί επειγόντως η κατάσταση με την Ελλάδα στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο» είχαν αναφέρει νωρίτερα αξιωματούχοι στο Reuters.

Διπλωμάτης από τη γαλλική πλευρά που επικαλείται το ίδιο πρακτορείο ανέφερε πως μέχρι τότε πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί συμφωνία, ώστε να υποβληθεί στους ηγέτες.

«Το επόμενο τριήμερο πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να οριστικοποιηθεί συμφωνία και να υποβληθεί στη συνάντηση, η κατάσταση δείχνει πως τώρα είναι η ώρα να βρεθεί συμφωνία» ανέφερε ο αξιωματούχος.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου