Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;;;


Υπάρχουν κάποιοι φίλοι που ακόμα πιστεύουν στα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ που μεθοδικότατα έχτισαν στη διάρκεια της αντιπολιτευτικής τακτικής τους. Ένα από αυτά είναι το περί λιποθυμίας των παιδιών στα σχολεία από την... ασιτία!!!!!
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπήρξαν ένα-δυο περιστατικά, τα οποία όμως με μαεστρία πολλαπλασίασαν οι Συριζαίοι κι έφτιαξαν το μύθο της πεινασμένης Ελλάδας που "στραγγαλίζεται" και "στενάζει" από τα μνημόνια.
Για τους φτωχούς και τους πεινασμένους είναι γνωστό ότι φρόντισε και φροντίζει η Εκκλησία και οι δήμοι με την οργάνωση συσσιτίων. Κι όσο για τους άστεγους, που δεν είναι... χιλιάδες, πάλι έχει υπάρξει πρόνοια. Ωστόσο, η αλόγιστη εισβολή ξένων δημιούργησε μια εικόνα καθ' όλα δυσάρεστη. Όμως αυτό το αξιοποίησαν οι σκηνοθέτες του ΣΥΡΙΖΑ για να εμπλουτίσουν το καταστροφολογικό αντιπολιτευτικό τους λεξιλόγιο, δημιουργώντας μια εκρηκτική κατάσταση που έπρεπε επειγόντως να θεραπευτεί!!!!

Η λεγόμενη "ανθρωπιστική κρίση" ήταν μια τεράστια ψευδαίσθηση και την φόρτισαν περισσότερο εκείνοι που ουδέποτε είχαν πρόβλημα.

Οι Συριζαίοι διακήρυσσαν ότι θα φέρουν την άλλη μέρα των εκλογών την αλλαγή που επιθυμούσε ο δυναστευόμενος λαός και υποσχέθηκαν τον ουρανό με τ' άστρα, μοιράζοντας αφειδώς, δεξιά κι αριστερά, επιταγές δίχως αντίκρισμα.

Από την ημέρα που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση συνέβησαν στη χώρα κι ένα σωρό περιστατικά για τα οποία θα έπρεπε ν' αναλάβει ευθύνες. Αλλά η κυβέρνηση έμαθε να κρύβεται -με τη βοήθεια των μέσων ενημέρωσης- πίσω από το τεράστιο θέμα της υποτιθέμενης σκληρής διαπραγμάτευσης. Ένα καθ' όλα τραγικό παράδειγμα είναι το πρόσφατο με την πυρκαγιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο. Για 5-6 μέρες, ίσως και περισσότερες, η φωτιά εξαπλώθηκε, προκαλώντας τεράστια ζημιά, και το κράτος απουσίαζε!!!!

Αλλά οι πολίτες τελευταία παρακολουθούν εκστατικοί όσα διαμείβονται μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης και του κάμματος. Τσακώνονται μεταξύ τους, υβρίζονται, με δημόσιες δηλώσεις είτε δια ζώσης είτε γραπτές και ο πρωθυπουργός κάνει πώς δεν ακούει και δεν επεμβαίνει. Έχουμε μια κυβέρνηση που ασχολείται με την περιβόητη διαπραγμάτευση και με τα στελέχη της να βγαίνουν στα κανάλια, και να αντιφάσκουν, να ψεύδονται ασυστόλως και ο καθένας να έχει τη δική του άποψη.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό με τον υπουργό της Αστυνομίας Πανούση και την πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντοπούλου. Αυτά που λέει ο ένας για τον άλλον είναι πρωτοφανή. Όπως πρωτοφανή είναι όσα λέει καθημερινά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, που όταν τον ακούει κανείς παθαίνει κατάθλιψη. Αλλά είναι και κάποιοι άλλοι που έχουν σηκώσει το φλάμπουρο της επανάστασης, όπως ο Μανιός και ο Μπαλαούρας [κρίμα...], η Ραχήλ Μακρή, κάποιος Παρασκευόπουλος, ο δημοσιογράφος της ΕΤ-3 Τριανταφυλλίδης [όταν τον ακούς γίνεσαι σχιζοφρενής κι εσύ].

Αυτοί λοιπόν μόλις βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα, δεν αφήνουν τους πολιτικούς αντιπάλους ν' αρθρώσουν κουβέντα. Δημιουργούν ατμόσφαιρα τρελοκομείου.
Τώρα βέβαια θα έχουν την ΕΡΤ και θα μιλάνε όποτε θέλουν και θα λένε ό,τι τους γουστάρει χωρίς να τους διακόπτει κανένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου