Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Πανό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με σύνθημα «έξοδος από την Ε.Ε.» στο περιστύλιο της Βουλής

Αίσθηση έχει προκαλέσει πανό με σύνθημα «ρήξη - έξοδος από την ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ.  Ήττα της κυβερνητικής πολιτικής, όχι στο νέο μνημόνιο», το οποίο κρεμάστηκε στο περιστύλιο της Βουλής από μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο της διαδήλωσης κατά της λιτότητας στην πλατεία Συντάγματος. Με κεντρικό σύνθημα «Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται» κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση έχουν απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΔΕΔΥ,ΟΚΔΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΟΕ- ΟΤΑ, ενώ στην διαδήλωση το παρόν έδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

O αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος συμμετείχε στην κινητοποίηση, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι όσο ο λαός μας αγωνίζεται και αντιστέκεται, όπως έδειξε και η σημερινή συγκέντρωση, θα είμαστε αισιόδοξοι και πρόσθεσε: Είμαστε αισιόδοξοι για μια λύση που δεν θα συνεχίσει τη λιτότητα, θα αντιμετωπίζει το χρέος και θα επιτρέπει στην κοινωνία να ανασάνει και στην οικονομία να ανακάμψει.
Με δήλωση του στο πρακτορείο ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης κάλεσε την κυβέρνηση να μην υποκύψει και να μην κάνει ούτε ένα βήμα από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Η θέληση του λαού είναι να μη δεχθεί και άλλη λιτότητα ούτε άλλο μνημόνιο, είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει σε εκβιασμούς και τελεσίγραφα ή να δεχθεί συμφωνία που δεν θα είναι συμβατή με τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου