Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!!!!

Ο ελληνικός λαός πίνει τα τελευταία χρόνια το πικρό ποτήρι. Τώρα ήρθε η ώρα να πιεί και ο Τσίπρας το πικρό ποτήρι!!!! Δεν μπορεί να μας ταλαιπωρεί άλλο...

ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ο λαός στα κεραμίδια... διότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του έτσι το ήθελαν, αδιαφορώντας για την αγωνία του, την ψυχική ταλαιπωρία του, το άδηλο μέλλον.
Πέντε μήνες ο λαός στέκει άπραγος στα παιχνίδια μιας κυβέρνησης αδαών, ερασιτεχνών και αλμπάνηδων που θεώρησαν ότι μπορούν να ρισκάρουν το μέλλον του τόπου για να μην εκτεθούν στα μάτια των ψηφοφόρων στους οποίους υποσχέθηκαν τα πάντα και στους οποίους μοίρασαν ανέξοδα επιταγές ακάλυπτες.
Πέντε μήνες ο λαός παρακολουθεί τις συνεντεύξεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τις δηλώσεις, τις διαψεύσεις, τις παλινωδίες, τις έριδες μεταξύ υπουργών [που τις έχουν βαφτίσει δημοκρατικό διάλογο], τις υπαναχωρήσεις από διακηρυγμένες θέσεις...

Πέντε μήνες ο λαός παρακολουθεί την εισβολή των ξένων μεταναστών και την κυβέρνηση να μην ξέρει πώς ν'΄αντιμετωπίσει το πρόβλημα...
Πέντε μήνες χρειάστηκαν για ν' αποκαλυφθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόγραμμα και δεν είχε μελετήσει τον τρόπο αντιμετώπισης των δανειστών...
Δεν χρειάστηκαν όμως πέντε μήνες για να διαπιστωθεί ότι ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του πάλευαν απεγνωσμένα να κερδίσουν χρόνο μη τυχόν και "κουραστούν" οι δανειστές και μας χαρίσουν τα πάντα.

Αποδείχτηκε, δυστυχώς, περίτρανα ότι δεν είχαν καθαρότητα στόχων και η κυβέρνηση δεν είχε τους σωστούς ανθρώπους στις καίριες θέσεις για να κάνουν την υποτιθέμενη σκληρή διαπραγμάτευση, η οποία απλώς γίνεται τον τελευταίο καιρό.
Το γεγονός ότι η χώρα μας βρίσκεται στριμωγμένη και σχεδόν απομονωμένη οφείλεται στην τακτική του Τσίπρα, στην ανόητη συμπεριφορά του Βαρουφάκη και φυσικά στην ανυπαρξία ρεαλιστικών προτάσεων, ώστε να υπάρξει μια συμφωνία επωφελής για τη χώρα.

Και τώρα κανείς δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος. Δεν μπορεί όλοι οι εταίροι μας να έχουν άδικο και μονάχα εμείς να έχουμε δίκιο. Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να τους χαρακτηρίζει εγκληματίες, εκβιαστές, τοκογλύφους και με όποιο άλλο κοσμητικό επίθετο βολεύει τη συριζαίικη μανία να θεωρεί τους Ευρωπαίους ως εχθρούς!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου