Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Διαψεύδει τα περί πακέτου διάσωσης ο Τσακαλώτος

ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
Δημοσίευμα που κάνει λόγο για αναφορά του σε πακέτο διάσωσης, διαψεύδει με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Εξωτερικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος με δήλωσή του. Όπως επισημαίνει ο κ. Τσακαλώτος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα FAZ επανέλαβε αυτό που είχε τονίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist στις 15 Μαΐου, ότι δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση θέλει μία ενιαία λίστα προαπαιτουμένων και για την τρέχουσα συμφωνία και για την συμφωνία που θα ακολουθήσει μετά την πρώτη Ιουλίου. «Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», συμπληρώνει.

Νωρίτερα, το πρακτορείο Reuters είχε μεταδώσει ότι ο κ. Τσακαλώτος φέρεται να είπε στη FAZ πως οι δύο πλευρές δεν συζητούν μόνο για τους όρους ολοκλήρωσης του τρέχοντος προγράμματος, αλλά οι συνομιλίες περιλαμβάνουν και τους όρους μίας πρόσθετης βοήθειας.
«Οι δύο διαπραγματευτικές διαδικασίες έχουν πλέον συνδυαστεί», φέρεται να είπε στη FAZ, σύμφωνα με το Reuters, ο κ. Τσακαλώτος, προσθέτοντας ότι η τελική απόφαση για περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα και για το οικονομικό μέλλον της χώρας θα ληφθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου