Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τα ΝΕΑ: Απρόσκλητος πήγε ο Καμμένος στις ΗΠΑ!!!!!!!!!

  • Στο Four Seasons διαμένει ο υπουργός Άμυνας στην Ουάσινγκτον
Τα ΝΕΑ: Απρόσκλητος πήγε ο Καμμένος στις ΗΠΑ

Τον είχαν ενημερώσει από τα τέλη Απριλίου ότι ο αμερικανός ομόλογός του δεν θα τον δεχθεί αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος

Από τα τέλη Απριλίου είχε ειδοποιηθεί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ότι ο αμερικανός ομόλογός του δεν επρόκειτο να τον δεχθεί - ως αποτέλεσμα των «ανοιγμάτων» προς της Ρωσία με τους αγωγούς - αποκαλύπτει στα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μύθος ότι ειδοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, παραμονες δηλαδή της μετάβασής του στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος, μάλιστα, γι' αυτό έγινε και η «ξεκούδουνη» εξαγγελία περί δημιουργίας νατοϊκής βάσης σε ελληνικό νησί στο Νοτιανατολικό Αιγαίο. «Ήτοι κάνω αυτή την εξαγγελία, τσιμπάει ο Κάρτερ και συναντιόμαστε. ΑΛλά ο άλλος δεν...» συμπληρώνει.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει, δε, «εντελώς έωλη» τη δικαιολογία του Πάνου Καμμένου ότι ο κ. Κάρτερ δεν πραγματοποίησε τη συνάντηση με αφορμή «εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, δεδομένου ότι αυτές τις ημέρες τίποτε το εξαιρετικό δεν συνέβη στη Μέση Ανατολή που να καθιστά απαγορευτική τη συνάντηση».

Όσο για το πού διαμένει ο Πάνος Καμμένος στην Ουάσινγκτον, το δημοσίευμα αναφέρει ότι επέλεξε το Four Seasons στο οποίο η τιμή του απλού δωματίου χωρίς πρωινό αλλά με αβαντάζ το king size κρεβάτι ανέρχεται στα 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για το premier δωμάτιο στα 912 ευρώ, για τη junior suite στα 1.128 ευρώ ημερησίως, στην Georgetown suite στα 1.700 ευρώ και στην Capital suite στα 2.261 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου