Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Ποτάμι: «Μάνα του λόχου» της Χρυσής Αυγής η Κωνσταντοπούλου


Ποτάμι: «Μάνα του λόχου» της Χρυσής Αυγής η Κωνσταντοπούλου

Με αφορμή δήλωσή της σχετικά με τις επικρίσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ΧΑ
Επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής εξαπολύει το Ποτάμι με αφορμή της δηλώσεις που έκανε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ειδικότερα, ερωτηθείσα σχετικά με τις επικρίσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Θα μου επιτρέψετε να μη μιλάω για τόξα, ιδίως δε να μη συνομολογώ ότι είναι δημοκρατικές δυνάμεις, οι πολιτικές δυνάμεις που ασέλγησαν επί του συντάγματος και επί της δημοκρατίας σε όλη τη μνημονιακή περίοδο».


Η δήλωση της προέδρου της Βουλής προκάλεσε αντιδράσεις με κύκλους του κόμματος να τονίζουν: «Ποιος ασχολείται με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη "μάνα του λόχου" της Χρυσής Αυγής όπως εύστοχα είπε η Λιανά Κανελή;».

Στις δηλώσεις Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι κάποιος πρέπει να «μαζέψει» την πρόεδρο της Βουλής.

«Ας μαζέψει κάποιος την κα Κωνσταντοπούλου για το ακατάσχετο παραλήρημά της. Και η ίδια ας ξεκαθαρίσει στο μυαλό της ότι δεν υπηρετεί τη Δημοκρατία όταν αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή σε ρυθμιστικό παράγοντα του Πολιτεύματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου