Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ερωτάται η απλή ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!

[...και ΕΚΕΙΝΟΙ που λένε ότι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης για μια συμφωνία.. Διότι απλώς οι Συριζαίοι μιλάνε για... γουρούνι στο σακί!!!!]

Η επικοινωνιακή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρκετή επιτυχία στο εσωτερικό αφού έχει παρασύρει αρκετούς από τους πολιτικούς μας, οι οποίοι εγκλωβίζονται στη λογική των κυβερνώντων: Ή ΜΑΖΙ ΜΑΣ ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
Το δίλημμα που θέτει η κυβέρνηση των ερασιτεχνών είναι ψευδές.
Εγώ δεν είμαι ούτε με την κυβέρνηση ούτε με τους εχθρούς. Και φυσικά έχει αποδειχτεί ότι είναι ανίκανοι να προχωρήσουν σε μια σοβαρή συμφωνία που δεν θα μας πηγαίνει πίσω στο κακό παρελθόν.
Απλώς έχω διαπιστώσει ότι οι κυβερνώντες έχουν πάρει όλοι τους διδακτορικό στο ΨΕΜΑ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!

Αυτά που ακούμε τις τελευταίες μέρες είναι πρωτοφανή. Είναι δυνατόν να πάρουμε χρήματα χωρίς την υπογραφή κάποιου μνημονίου;;;;; Ερωτάται η... ΛΟΓΙΚΗ!!!! Και όμως οι άθλιοι επιμένουν να το αρνούνται για να μην εκτεθούν με τα τόσα ψέματα που έχουν πει στον ελληνικό λαό.
Είναι τερατώδες να λέει η Κωνσταντοπούλου ότι ήταν ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ότι θα καταργηθεί το μνημόνιο με ένα νόμο, μ' ένα άρθρο κ.λπ.

Είναι τερατώδες ν' αρνούνται τώρα ότι είπαν πως θα σκίσουν το μνημόνιο..
Είναι τερατώδες να έχουν δημιουργήσει μια βιομηχανία προσλήψεων όλων των δικών τους και να είναι κυρίαρχη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...

Είναι τερατώδες να λέει η Κωνσταντοπούλου ότι η Συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου ήταν ένα ΑΠΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ του Γιούρογκρουπ και να μην κουνιέται φύλλο.
ΟΧΙ, αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί κι αυτό έχει αποδειχτεί, αφού κοντεύουμε στους τέσσερις [4] μήνες γενικής απραξίας, ανόητης πανουργίας, ραδιουργιών, και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων.

Είναι τερατώδες να μαθαίνει τα ΝΕΑ ο ελληνικός λαός από τα non paper της αγίας τριάδας του Μαξίμου [Παππάς-Μιχόπουλος-Σακελλαρίδης], αντί να βγαίνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΕΠΙΣΗΜΩΣ ο νεαρός Σακελλαρίδης και να ενημερώνει ΕΥΘΕΩΣ και δίχως βλακώδεις διαρροές, τις οποίες εισπράττουν οι νεαροί δημοσιογράφοι που έχουν πέσει στα σαγόνια τους κι έχουν επισημοποιήσει αυτή την ηλίθια τακτική του Μαξίμου../. Το είπα κι εγώ: "του Μαξίμου"!!! Τι θα πει το... Μαξίμου;;;;

Το μέγαρο ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, αλλά μιλάνε εκείνοι που κατοικοεδρεύουν εκεί, δηλαδή ο πρωθυπουργός και τα τσιράκια του. Όπως συμβαίνει και με τους ΘΕΣΜΟΥΣ. "Είπανε οι θεσμοί...". Μα οι θεσμοί δεν μιλάνε, αλλά οι εκπρόσωποι των θεσμών. Οπότε με μια λέξη καλώς τους λέγαμε ΤΡΟΪΚΑ!!!!
Ζούμε έναν παραλογισμό και με την επιβολή της δικής τους επικοινωνιακής λογικής τον υπομένουμε. ΟΧΙ όμως. Φτάνει πια. Δεν μπορεί να μας κοροιδεύουν ο Σακελλαρίδης, η Κωνσταντοπούλου, ο Στρατούλης, ο Φίλης [ήμαρτον Θεέ μου], και όλος ο εσμός των υπουργών που αμφιβάλλω αν γνωρίζουν πού πάμε!!!!!

Το μόνο που μπορεί να σώσει τη χώρα είναι όχι να βοηθήσουμε αυτούς τους ερασιτέχνες, αλλά ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ αυτοί οι ερασιτέχνες. Η Δημοκρατία μας δεν πρόκειται να χαθεί. Αντιθέτως πρέπει να βρει το δρόμο της και με τους ήδη κυβερνώντες δυστυχώς πάει κατά διαόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου