Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Άγρια επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα κανάλια

Άγρια επίθεση της Ζωής στα κανάλια

Επιτίθεται στους δημοσιογράφους χαρακτηρίζοντας εκστρατεία παραπληροφόρησης την μετάδοση των εικόνων στις οποίες τα «έχωνε» στον αστυνομικό διευθυντή - Με τον δικό της τρόπο, επιχειρεί να «δικαιολογηθεί» υποστηρίζοντας πως ζήτησε να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου...

Να δικαιολογήσει όσα συνέβησαν χθες έξω από το κτήριο της βουλής, επιχείρησε η πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου -με το δικό της πάντα τρόπο- και επιμένοντας στις απόψεις της. Η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως εκείνη ζήτησε από τον αστυνομικό διευθυντή να... αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου, που δεν μπορεί να είναι αποκλεισμένο και πως το γεγονός διογκώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης σε μια τεράστια «εκστρατεία παραπληροφόρησης».


Προσερχόμενη το μεσημέρι της Πέμπτης σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, συνάντησε δημοσιογράφους, που τη ρώτησαν για το αν έχει κάτι να απαντήσει σε όσους την κατέκριναν από χθες. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, προφανώς εκνευρισμένη, αρχικώς συμπεριφέρθηκε σαν να... ανακρίνει τους δημοσιογράφους, ρωτώντας ποιο είναι το όνομά τους, πού εργάζονται και κατηγορώντας τους ότι εμποδίζουν την είσοδό της.

Επειδή όμως τα ερωτήματα συνεχίζονταν, η πρόεδρος της Βουλής αναγκάστηκε να υποχωρήσει από τη θέση της ότι για να κάνει δήλωση πρέπει να της το ζητήσουν και με τον ίδιο οργισμένο τρόπο επισήμανε ότι ζητά από τους δημοσιογράφους την αποκατάσταση της αλήθειας για το χθεσινό επεισόδιο όπου κατσάδιασε τον αστυνομικό διευθυντή και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί -επικρίνοντας και πάλι τους δημοσιογράφους- ότι από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη μια «εκστρατεία παραπληροφόρησης» εναντίον της.

Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου, που δεν μπορεί να είναι αποκλεισμένο ούτε ακόμα και από διαδηλωτές, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας τη στάση της.

Παράλληλα ζήτησε «να μην αποπροσανατολίζεται η συζήτηση με άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης από μέσα που έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από την περίοδο των μνημονιακών κυβερνήσεων».

Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου κατέληξε στις δηλώσεις της λέγοντας: «Θα χαρώ αν αυτά που μόλις είπα παιχτούν στα κεντρικά δελτία, όπως παίζονται τα σχόλια παραπληροφόρησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου