Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Λαγκάρντ: «Δεν έχουμε φτάσει σε ουσιαστικά αποτελέσματα»

  • «Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μέχρι να φθάσουμε σε συμφωνία»  
ΤΑ ΝΕΑ: 28/05/2015 |
Λαγκάρντ: «Δεν έχουμε φτάσει σε ουσιαστικά αποτελέσματα»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε την Πέμπτη σε συνέντευξη στην γερμανική τηλεόραση ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει μέχρι να καταλήξει η Ελλάδα σε συμφωνία με τους πιστωτές.


«Είμαστε όλοι στη διαδικασία που εργαζόμαστε προς μια λύση για την Ελλάδα και δεν θα έλεγα ότι έχουμε ήδη φτάσει σε ουσιαστικά αποτελέσματα», δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στην γερμανική τηελόραση ARD.

Η ίδια αναφορικά με το θέμα της αποπληρωμής της επόμενης δόσης προς το ΔΝΤ από την Αθήνα, σχολίασε πως έχει «καλό προαίσθημα ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της».

Το ίδιο επιφυλακτικός εμφανίστηκε νωρίτερα και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντεϊσελμπλούμ ο οποίος σε δηλώσεις του στο Reuters δήλωσε πως « η Ελλάδα πρέπει να κάνει μεγαλύτερες προσπάθειες αν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τους πιστωτές της».

«Πρέπει στ' αλήθεια να καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια για να μπουν στην τελική ευθεία. Ήταν πιο αισιόδοξοι όλο αυτό το διάστημα» είπε ο Ντεϊσελμπλούμ, αμφισβητώντας δημοσίως τις προσδοκίες που δημιούργησαν την Τετάρτη κυβερνητικές πηγές ότι έχει ήδη αρχίσει να συγγράφεται το προσχέδιο συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου