Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ως διαπρεπής λαϊκιστής, ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!!!!!

Διάβασα όσα είπε ο Τσίπρας στην ΚΕ του κόμματός του και ντρέπομαι να σχολιάσω.
Θα ξαναπώ κάτι που έχω σημειώσει άπειρες φορές: Δεν αντέχω το ψέμα και την υποκρισία.
Δεν θα πω τίποτε περισσότερο, παρά μόνο λυπάμαι που η χώρα μας έχει μπλέξει με αυτούς τους ανθρώπους που μισούν τους αντιπάλους και κατ' εξακολούθηση λένε ψέματα για να καλύψουν τις αδυναμίες και ανοησίες τους. Όπως συνηθίζει, έστειλε "μηνύματα" στους Ευρωπαίους ενώ μόλις χθες ήταν μαζί τους και απορώ γιατί δεν τους τα έλεγε εκεί!!!! Γιατί λέει ότι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι της ΕΕ υπονομεύουν την  διαπραγμάτευση και δεν τους κάρφωνε στα ίσια εκεί που ήταν στην Μέρκελ και στον Ολάντ;;;; Αλλά ο Τσίπρας, ως διαπρεπής λαϊκιστής που είναι, αρέσκεται στα πυροτεχνήματα.

Εξαπέλυσε απειλές παντού στο εσωτερικό, κατασκευάζοντας εχθρούς, τα έβαλε για άλλη μια φορά με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ουσιαστικά είναι καθημερινά στην υπηρεσία του, αφού όλο τους Συριζαίους ακούμε και βλέπουμε να μιλάνε, αναφέρθηκε στην ΕΡΤ και τολμάει να μιλάει για διαφάνεια αυτός που έβαλε τους δικούς τους ανθρώπους στη "νέα" τηλεόραση, χωρίς να δώσει την ευκαιρία σε ΚΑΝΕΝΑΝ να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Η νέα κρατική τηλεόραση δεν είναι κρατική αλλά ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.

Ε, λοιπόν, θα μπορούσαμε να αντικρούουμε όλα όσα είπε ο Τσίπρας. Τις σχέσεις του με τον Βαρουφάκη, με την Κωνσταντοπούλου, με τον Λαφαζάνη και με όλα τα σκύβαλα που εμφιλοχωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά δεν αξίζει πλέον γιατί ο άνθρωπος δεν έχει... τσίπα και μιλάει ξεδιάντροπα, αρκεί μονάχα να τα έχει καλά με τις κομματικές συνιστώσες του.

Σε όσους εναντιώνονται στην πολιτική τακτική του, συνέστησε ΣΙΩΠΗ!!!!! Αυτό το άκουσα και από κάποιον άλλον Συριζαίο στην τηλεόραση [αν δεν με απατά η μνήμη μου, από τον Φίλη που είπε σε κάποιον πολιτικό αντίπαλο καλύτερα να σιωπά]. Δηλαδή, οι άνθρωποι αν μπορούσαν θα μας βούλωναν και το στόμα ή θα μας έστελναν στην εξορία. Πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσουμε μαζί τους διότι αυτοί μονάχα γνωρίζουν ποια είναι τα συμφέροντα της χώρας και του λαού, ενώ όλοι οι άλλοι, εμείς, είμαστε άσχετοι, εχθροί, υπονομευτές κ.λπ.

Δεν κατάφερε ο Τσίπρας να αρθρώσει μια κουβέντα για τις εκατό πρώτες μέρες της δικής του διακυβέρνησης - μια κουβέντα που να δείχνει ότι η χώρα έκανε βήματα μπροστά!!!! Μιλάει από την ώρα που ανέλαβε για ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ και το μόνο που έχει καταλάβει όλος ο κόσμος είναι ότι ποτέ δεν έκανε διαπραγμάτευση. Πέρασε τόσος χρόνος σε βάρος της εθνικής οικονομίας και ο λαός στέκει κυριολεκτικά άναυδος με όσα βλέπει να συμβαίνουν γύρω του.

Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε τι είδους διαπραγμάτευση κάνουν πότε ο ένας και πότε ο άλλος από τους κα' ύλην αρμόδιους - πότε ο Βαρουφάκης, πότε ο Τσακαλώτος, πότε οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών!!!! Μόνο συνεχώς ψελλίζουν κάτι για ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!

Είναι για γέλια όλοι τους, διότι παίζουν με τα συμφέροντα και το μέλλον του τόπου. Κάνουν ανόητη μικροπολιτική με non paper και διαρροές και διάφορες ανοησίες που εξακοντίζουν καθημερινά τα διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πότε για εκλογές, πότε για δημοψήφισμα, πότε για ρήξη, πότε το ένα και πότε το άλλο. Κοντεύουν να μας τρελάνουν και βγαίνουν και από πάνω!!! Και ζητούν από τους πολιτικούς αντιπάλους, να δεχτούν να ψηφίσουν στη Βουλή υπέρ της Συμφωνίας, βάζοντας τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να ρωτούν συνεχώς "θα ψηφίσετε την Συμφωνία", επιχειρηματολογώντας δήθεν για την σωτηρία της πατρίδας!!!!
Μα είναι δυνατόν να συμφωνήσει η αντιπολίτευση για κάτι που δεν υπάρχει, που δεν έχει επιτευχθεί;;;; Θέλουν ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου