Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!

Είπε χθες στο Μέγκα ο φίλος Μάκης Μπαλαούρας σχετικά με τους διορισμούς "ημετέρων", ότι δεν υπάρχει πρόβλημα διότι ο καθένας και η καθεμιά έχουν τη δική τους αυτόνομη πορεία!!!!
Δεν θα πω για τον Μπαλαούρα κάτι. Ας το πάρει το ποτάμι. Όμως αυτή η απάντηση και θέση του είναι και θέση όλων των Συριζαίων. Για μας όμως αυτό είναι ξεκάθαρο. Εάν κάποτε συνέβαιναν τέτοια πράγματα, ο λαός [ας πούμε] τα καταδίκασε στέλνοντας στη δυστυχία τους το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να συζητάμε τι έκαναν παλιότερα. Μας νοιάζει τι κάνουν αυτοί οι κοπρίτες που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό τάξη και ηθική, και ισονομία, και αξιοπρέπεια, και κατακρήμνιση του πελατειακού και κομματικού κράτους κ.λπ.

  • Η Δούρου διόρισε τον αδερφό της στο υπουργείο Πολιτισμού, και τον σύντροφό της διευθύνοντα σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ, ο Βίτσας την σύντροφό του γεν. γραμματέα σ' ένα υπουργείο, ο Τσίπρας τον πρωτοξάδερφό του γεν. γραμματέα στο υπουργείο Εξωτερικών, ο Βούτσης προσέλαβε τη γυναίκα του στο υπουργείο του και τοποθέτησε τα δυο ανίψια του [αδελφοί Καλπαδάκη] στα γραφεία του Τσίπρα και του Δραγασάκη, η Κουντουρά τον αδερφό της στο υπουργείο της...
  • Κι ακόμα:
  • Ένα αντρόγυνο, ο Δρίτσας και η Χριστοδουλοπούλου είναι και οι δυο υπουργοί!!!! Χάθηκε η τσίπα...
  • Νέος Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας στο υπουργείο Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε ο Κώστας Παπαϊωάννου του οποίου η σύζυγος, Κλειώ Παπαπαντολέων,  είναι ειδική συνεργάτρια του υπουργού Δικαιοσύνης.
  • Ο Κατρούγκαλος τοποθέτησε στη θέση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης τη σύντροφο του Υπουργού Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλου, την Ιφιγένεια Καμτσίδου.
  • Ο Θεόδωρος Μητράκος, νέος υποδιοικητής της ΤτΕ, είναι μνηστήρας της κόρης του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.
  • Με το (Φ.470.1/87/192359/Σ,150/06,04,2015) διορίζεται η θυγατέρα της λαλίστατης [κοινώς γλωσσοκοπάνας] Χρυσοβελώνη [του Καμμένου] στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Παπαδοπούλου Μιχαέλα-Ιωάννα του Κωνσταντίνου). Ενώ, με το (Φ 470.1/71/192142/Σ.108/16.03.2015) διορίζεται ως ειδική συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο ΥΕΘΑ, η γραμματέας του πολιτικού γραφείου της Χρυσοβελώνη, η Κορομηλά –Βαλσαμή.
Να μην αναφέρω τους δεκάδες αποτυχημένους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που διορίστηκαν σε θέσεις γεν. γραμματέων σε υπουργεία, όπως επίσης και τα δεκάδες κομματόσκυλα που πλημμύρισαν το Δημόσιο, σε κυβερνητικές και κρατικές θέσεις.

Αυτά που τώρα παρατηρούμε μας γυρίζουν πίσω σε χρόνια της επάρατης δεξιάς αλλά και σε καθεστώτα σταλινικού τύπου όπου οι κυβερνώντες αδιαφορούσαν για όλα. Έκαναν του κεφαλιού τους, έλεγαν ψέματα και με λίγα λόγια έγραφαν τον λαό στα παλιά τους τα παπούτσια.
Βλέπω τα δημοσκοπικά ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Τσίπρα και τρελαίνομαι. Βέβαια καταλαβαίνω ότι εν πολλοίς είναι κατασκευασμένα, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτός ο κόσμος έχει καταλάβει ότι ο πρωθυπουργός είναι κοινός ψεύτης και υποκριτής, λαϊκιστής και εντέλει ΑΝΙΚΑΝΟΣ!!!

Δεν θα αντιπαρέλθω το γεγονός ότι έχει δώσει γην και ύδωρ στην Γερμανίδα καγκελάριο, με την οποία μιλάει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μιλάει αυτός που κάποτε φώναζε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις το ανόητο εκείνο "back κυρία Μέρκελ, go back κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε..."
Γελάω όταν βλέπω κάποιους ανόητους δημοσιογράφους να συζητούν περί ανέμων και υδάτων και να μην ασχολούνται με απλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου