Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας δουλεύει τον Βαρουφάκη ή ο Βαρουφάκης τον Τσίπρα;

  • ΠΑΣΟΚ: Ολοι δουλεύουν τον λαό!!!!!

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το 89 σελίδων έγγραφο Βαρουφάκη για αλλαγές-μεταρρυθμίσεις σε δημοσιονομικό, ασφαλιστικό, εργασιακό, στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις για τις επιχειρήσεις και τις αλλαγές στο ΕΣΠΑ αλλά και αυτοκριτική για το τι πήγε στραβά στο πρώτο τρίμηνο.
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «η κυβέρνηση εξακολουθεί να μιλά με πολλούς εκπροσώπους και σε πολλές γλώσσες, ενώ υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται εντατικά και στοχευμένα υπό μεγάλη πίεση χρόνου».

«Ποιος δουλεύει ποιον; Ο κ. Βαρουφάκης - που στέλνει το δικό του κείμενο στους ομολόγους του- τον κ. Τσίπρα - που συνομιλεί με τη κα Μέρκελ και εκδίδει κοινές δηλώσεις με τον κ. Γιούγκερ- ή ο κ. Τσίπρας τον κ. Βαρουφάκη που τον αποκλείει από τις κρίσιμες επαφές;
Δυστυχώς η απάντηση είναι πως όλοι μαζί, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Βαρουφάκης κοκ, δουλεύουν τον ελληνικό λαό που αγωνιά και θέλει να αρθεί η αβεβαιότητα που υπονομεύει τη χώρα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου