Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

«Εντιμο συμβιβασμό» με νέα αντιλαϊκά μέτρα προβλέπει το ΚΚΕ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Εντιμο συμβιβασμό» με νέα αντιλαϊκά μέτρα προβλέπει το ΚΚΕ
«Ο έντιμος συμβιβασμός που προτείνει η κυβέρνηση όχι μόνο δεν οδηγεί σε ανάκτηση των μεγάλων απωλειών του λαού την περίοδο της κρίσης, αλλά περιλαμβάνει νέα αντιλαϊκά μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του-σχόλιο το ΚΚΕ, για τις διπραγματεύσεις της κυβέρνησης και την εμπλοκή που επικαλείται. «Η επίκληση απ' την κυβέρνηση της εμπλοκής των διαπραγματεύσεων, λόγω των αντιθέσεων μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ, δεν μπορεί να κρύψει ότι βρίσκεται στην ίδια μεριά με τους δανειστές στην επιλογή να συνεχίσουν να φορτώνονται τα βάρη της κρίσης στο λαό.
Ο έντιμος συμβιβασμός που προτείνει η κυβέρνηση όχι μόνο δεν οδηγεί σε ανάκτηση των μεγάλων απωλειών του λαού την περίοδο της κρίσης, αλλά περιλαμβάνει νέα αντιλαϊκά μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Ο λαός μπορεί και πρέπει να ξεφύγει απ' την παγίδα της αναμονής της διαπραγμάτευσης στο στρατόπεδο του εχθρού για τον επιμερισμό κερδών και ζημιών μεταξύ μονοπωλιακών ομίλων και ιμπεριαλιστικών κέντρων. Να οργανώσει την αντεπίθεσή του σημαδεύοντας τον πραγματικό αντίπαλο, την άρχουσα τάξη και την ΕΕ» τονίζει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου